داوری آثار رسیده به دبیرخانه فراخوان نشان مؤسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان انجام شد.
به گزارش رصنا؛ فراخوان عمومی طراحی نشان حدید مؤسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان که از ۱۳ مهر آغاز شد و تا ۱۵ آبادان ادامه یافته بود، صبح امروز یکشنبه ۱۸ آبان با حضور اساتید دانشگاه مورد داوری قرار گرفت.
طی این مدت ۱۵۰ اثر به دبیرخانه فراخوان ارسال شده بود که ۸۹ اثر از آنها به مرحله داوری راه یافتند و در ۵ مرحله مورد ارزیابی قرار گرفتند.
داوران پس از بررسیهای فنی و همچنین تطبیق طرحهای ارسالی با الزامات و شرایط اعلامی، هیچ کدام از این آثار را به عنوان طرح برگزیده انتخاب نکردند ولی ۳ طرح را شایسته تقدیر معرفی نمودند.
از این رو با پیشنهاد داوران و تأیید مدیریت مؤسسه، فراخوان از روز دوشنبه ۱۹ آبان به مدت ۱۵ روز تمدید شد.
هنرمندان و علاقمندان میتوانند در این مدت آثار خود را از طریق مراجعه به نشانی SANATENAFT.COM به دبیرخانه فراخوان ارسال نمایند.
آثار شایسته تقدیر به ترتیب متعلق به آقایان:
۱- یوسف سجادی (کد ۱۴۰)
۲- مجتبی فهیمینیا (کد ۱۵۰)
۳- عرفان علیپور (کد ۱۳۲)
مؤسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان در راستای فرآیند اخذ مجوز باشگاهی، میبایست لوگوی خود را به عنوان نشان تجاری به ثبت برساند ولی نشان فعلی این مؤسسه شرایط به ثبت رسیدن را ندارد.
پیروزی شاگردان امید حمدی اصل برابر آینده سازان بروجرد
هدایت تیم فوتبال جوانان صنعت نفت آبادان به امید حمدی اصل سپرده شد.
محمد نوری از امروز بعنوان دستیار سید سیروس پورموسوی کارش در صنعتنفت آغاز خواهد کرد.
سخنگوی موسسه فرهنگی ورزشی صنعتنفت آبادان گفت: بر حسب تصمیم اعضای هیات مدیره همکاری با ناصر گودرزی مدیرعامل پیشین موسسه قطع شد.
مدیرعامل موسسه فرهنگی ورزشی صنعتنفت آبادان هفته تربیت بدنی را تبریک گفت