تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در دیداری تدارکاتی با ۳گل تیم شهرداری ماهشهر را شکست داد.
به گزارش رصنا، با توجه به تعویق دیدار هفته پنجم ۲تیم صنعت نفت آبادان و گل گهر سیرجان، نماینده آبادان در لیگ برتر، در دیداری تدارکاتی به مصاف شهرداری ماهشهر و بازیکنان امیر خلیفهاصل رفت.
بازی دو تیم در نیمه نخست با نتیجه یک بر یک به پایان رسید و گل دقیقه ۴ طالب ریکانی در دقیقه ۳۰ توسط بازیکنان شهرداری پاسخ داده شد.
در دقیقه ۸۳ دیدار رضا امانینژاد دومین گل صنعت نفت را به ثمر رساند و گل سوم صنعت نفت نیز در آخرین دقیقه بازی با شوت راه دور رضا امانینژاد وارد دروازه حریف شد.
در این دیدار صنعت نفت با ترکیب ابتدایی پیام پارسا، فیاض میردورقی، میثم تهیدست، حسین سنگرگیر، فرزین معاملهگری، رحیم آلبوغبیش، مهدی داغر، رضا بهمئی، سید فاخر تهامی، طالب ریکانی و علی یوسف وارد زمین شد.
در ادامه پارسا افضلی، رضا امانینژاد، عباس قاسم، امیرمحمد پناهی، یوسف کیشمس، حسین شنانی، صادق صادقی و عقیل طلیلی نیز برای آبادانیها وارد زمین شدند.
نماینده آبادان در لیگ برتر ، ۳شنبه هفته آینده میزبان ملوان بندرانزلی است.
هدایت تیم فوتبال جوانان صنعت نفت آبادان به امید حمدی اصل سپرده شد.
محمد نوری از امروز بعنوان دستیار سید سیروس پورموسوی کارش در صنعتنفت آغاز خواهد کرد.
سخنگوی موسسه فرهنگی ورزشی صنعتنفت آبادان گفت: بر حسب تصمیم اعضای هیات مدیره همکاری با ناصر گودرزی مدیرعامل پیشین موسسه قطع شد.
مدیرعامل موسسه فرهنگی ورزشی صنعتنفت آبادان هفته تربیت بدنی را تبریک گفت
معین دلاوری بعنوان مربی به جمع کادر فنی تیم صنعتنفت آبادان اضافه شد.
یاسر جلالی بعنوان مربی بدنساز سید سیروس پورموسوی را در ادامه لیگ همراهی خواهد کرد.